Környezetvédelmi rajzpályázat részletes ismertetője 2014

A környezetvédelmi gyermekrajzpályázat eredményhirdetése itt olvasható.

A kornyezeti-hatasvizsgalat.hu oldal a környezetvédelmi felelősségvállalás és a környezeti nevelés jegyében, a tavalyi nagy sikerre tekintettel, idén is környezetvédelmi rajzpályázatot hirdet alsó tagozatos általános iskolások részére. A pályázat témája:

„Környezeti hatások és ellenszerei!”

A jelentkező gyerekek rajzban mutathatják be, mit tudnak az egészséges környezetet érő hatásokról és a hatások csökkentésére és megszüntetésére milyen megoldásokat ismernek a környezetük és egészségük védelme érdekében. A pályázat olyan kreatív, alkotni vágyó gyermekeknek ad teret, akiknek szívügyük a környezetvédelem, és akik készek rá, hogy megmutassák, milyen környezeti hatásokat ismernek és ők mit tudtak tenni a környezetük megóvása érdekében. A beadott rajzok közül a legjobbakat honlapunkra is feltöltjük.

A pályázat beérkezési határideje: 2014. október 17.

Az alkotások beküldési címe:
Bukta Attila
1157 Budapest, Páskom park 5. 7/45.

Személyes átadás esetén telefonos egyeztetés szükséges.)

A pályaművek hátoldalán nyomtatott betűkkel, jól olvashatóan, fel kell tüntetni a pályázó teljes nevét, életkorát, postacímét (a nyertesek könyvjutalma postán kerül kiküldésre) és a szülő vagy gondviselő e-mail címét (a nyertesek e-mailben lesznek értesítve), továbbá a felkészítője (tanára) nevét.

A környezetvédelmi gyerekrajz-pályázat plakátját letölthetitek oldalunkról.

A 2014. október 17-ig beérkezett rajzokat zsűri értékeli. A zsűri választja ki a legjobb alkotásokat és a nyertes pályaműveket. A legjobb három rajz készítőjének jutalma egy-egy érdekes környezetvédelmi és természetvédelmi témájú könyvajándék. A legjobb alkotásokat egyedi oklevéllel jutalmazzuk és a kornyezeti-hatasvizsgalat.hu oldalára is felkerülnek.

A nyerteseket a megadott elérhetőségeken értesítjük.

Az eredményhirdetés a 2014. október 21-én a Földünkért Világnapon kerül megtartásra.

Kapcsolattartó:
            Bukta Attila
            Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
            06-20/458-11-42

Feltételetek:

 • A környezetvédelmi rajzpályázaton 6-10 éves, alsó tagozatos általános iskolai tanulók indulhatnak.
 • Egy tanuló csak egy alkotást, pályaművet készíthet.
 • A rajzok bármilyen kézi technikával készülhetnek, de A4 méretűnek kell lenniük.
 • A környezetvédelmi pályaművek hátoldalán nyomtatott betűkkel, jól olvashatóan fel kell tüntetni a pályázó teljes nevét, életkorát, postacímét és a szülő vagy gondviselő e-mail címét, továbbá a felkészítője (tanára) nevét.
 • A pályázó hozzájárul a pályázaton való részvétellel, hogy a munkát a kornyezeti-hatasvizsgalat.hu honlapon közzétegye a készítő nevének és életévének feltüntetésével, illetve felhasználja egyéb marketing tevékenységre.
 • A nyertesek hozzájárulnak, hogy az ajándék átadásakor készült fényképeket, riportokat a kornyezeti-hatasvizsgalat.hu honlapon és az eseményről tudósító médiumok felületén megjelentesse.
 • A leadott pályamunkák más pályázatra nem nyújthatók be.
 • A kézzel készített eredeti példányt szükséges beküldeni. Elektronikus formában leadott alkotásokat nem áll módunkban elfogadni.
 • A beadott pályaműveket nem áll módunkban visszaadni.
 • A versenyen résztvevők pályázati anyaguk elküldésével, beadásával elfogadják a pályázati feltételeket.
 • A nyerteseket e-mailben értesítjük.
 • Fenntartjuk a változtatás jogát!

Kérlek bátran rajzold le, hogy a hétköznapi életünk során mit tehetünk a negatív környezeti hatások ellen és Földünk védelme érdekében. A legkisebb segítség is már hatalmas tett a Föld megmentéséért. Kisebb tetteket majd a követik az egyre nagyobbak és még nagyobbak. Mutass példát társaidnak és környezetednek! Elismert leszel köztük és büszkék lesznek rád!

Vissza a környezetvédelmi gyerekrajz-pályázat rövid ismertetőjére.